PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 49 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena zawartości kadmu i ołowiu w ziołach i przyprawach dostępnych w sprzedaży detalicznej

Warianty tytułu

EN
The estimation of content of cadmium and lead in culinary herbs and spices available in retail sale

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

49

Numer

2

Opis fizyczny

s.203-209,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Jakości Żywności, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego w Łodzi, Łódź
  • Zakład Jakości Żywności, Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im.prof.Wacława Dąbrowskiego w Łodzi, Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b1c3ffaa-bab9-4a1f-a807-39fa61f5fe52
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.