PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1972 | 23 | 5 |

Tytuł artykułu

Wykrywanie enterotoksyny gronkowcowej B w żywności metodą immunofluorescencji Część I. Wykrywanie enterotoksyny w mleku i twarogu

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Detection of staphylococcal enterotoxin B in foods by immunofluorescence method Part I. Detection of enterotoxin in milk and cottage cheese

Języki publikacji

PL

Abstrakty

RU
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

23

Numer

5

Opis fizyczny

s.565-574,wykr.,fot.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-b0923664-07db-4130-9c8f-bd3db2164065
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.