Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1972
|
23
|
5
|
Tytuł artykułu
Wykrywanie enterotoksyny gronkowcowej B w żywności metodą immunofluorescencji Część I. Wykrywanie enterotoksyny w mleku i twarogu
Autorzy
Pliszka A.
,
Windyga B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Detection of staphylococcal enterotoxin B in foods by immunofluorescence method Part I. Detection of enterotoxin in milk and cottage cheese
Języki publikacji
PL
Abstrakty
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
mleko
sery twarde
enterotoksyny
metoda immunofluorescencyjna
enterotoksyna gronkowcowa B
zywnosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1972
Tom
23
Numer
5
Opis fizyczny
s.565-574,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pliszka A.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
autor
Windyga B.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b0923664-07db-4130-9c8f-bd3db2164065
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.