Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2010
|
01-02
|
Tytuł artykułu
Bezpieczeństwo żywności
Autorzy
Kaczorowski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
higiena zywnosci
kontrola
zagrozenia
system HACCP
prawo zywnosciowe
akty prawne
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2010
Numer
01-02
Opis fizyczny
s.46-47,fot.
Twórcy
autor
Kaczorowski K.
Akademia HACCP, ul.Dusocin 18A, 86-300 Grudziądz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-b03098f4-bdb6-4f08-a9be-39b9a277573e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.