Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
1996
|
4
|
Tytuł artykułu
Nowoczesne systemy produkcji i dystrybucji potraw
Autorzy
Koziorowska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bufety
postep techniczny
dystrybucja
zaklady gastronomiczne
modernizacja
przyrzadzanie posilkow
zywienie zbiorowe
kuchnie
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1996
Numer
4
Opis fizyczny
s.24-26,rys.
Twórcy
autor
Koziorowska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ff83c106-56ef-4a04-9651-549c3ae22a3e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.