PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 59 | 4 |

Tytuł artykułu

Zmiany uwodnienia miesa podczas dojrzewania

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Changes in hydration of meat during the ageing process

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

59

Numer

4

Opis fizyczny

s.1595-1606,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Akademia Rolnicza, ul.Doswiadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-f85fc956-c5df-4b8e-874e-4fc7a8dc2355
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.