Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
2004
|
59
|
4
|
Tytuł artykułu
Zmiany uwodnienia miesa podczas dojrzewania
Autorzy
Dolatowski Z.J.
,
Twarda J.
,
Dudek M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Changes in hydration of meat during the ageing process
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
uwodnienie
bydlo czarno-biale
chlonnosc wodna
dojrzewanie miesa
przechowywanie zywnosci
tkanka miesniowa
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura
Rocznik
2004
Tom
59
Numer
4
Opis fizyczny
s.1595-1606,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dolatowski Z.J.
Akademia Rolnicza, ul.Doswiadczalna 44, 20-236 Lublin
autor
Twarda J.
autor
Dudek M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-f85fc956-c5df-4b8e-874e-4fc7a8dc2355
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.