Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
2004
|
03
|
2
|
Tytuł artykułu
Porownanie aktywnosci wodnej i trwalosci mikrobiologicznej wybranych wyrobow czekoladowych przechowywanych w roznych temperaturach
Autorzy
Kita A.
,
Malicki A.
,
Bruzewicz S.
Warianty tytułu
EN
Comparison of water activity and microbiological stability of selected chocolate products stored at different temperatures
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wyroby cukiernicze
wyroby czekoladowe
przechowywanie
temperatura przechowywania
trwalosc mikrobiologiczna
aktywnosc wody
EN
confectionery product
chocolate product
storage
storage temperature
microbiological durability
water activity
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Medicina Veterinaria
Rocznik
2004
Tom
03
Numer
2
Opis fizyczny
s.19-24,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kita A.
Akademia Rolnicza we Wroclawiu, ul.Norwida 25, 50-375 Wroclaw
autor
Malicki A.
autor
Bruzewicz S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ee60b0fe-c997-4242-9bf6-55dfa9b0265d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.