Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1995
|
2
|
Tytuł artykułu
Czynniki wplywajace na jakosc koncentratow zup w proszku
Autorzy
Orzechowska A
,
Jezewska M.
,
Blasinska I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
koncentraty spozywcze
czynniki jakosci
konferencje
zupy w proszku
jakosc
Krakow konferencja
EN
food concentrate
quality factor
conference
instant soup
quality
Krakow conference
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Numer
2
Opis fizyczny
s.128
Twórcy
autor
Orzechowska A
Centralne Laboratorium Przemyslu Koncentratow Spozywczych KONCLAB, Poznan
autor
Jezewska M.
autor
Blasinska I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ea4e1fd8-af86-404d-828e-7736cdafaa86
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.