PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1999 | 06 | 2 |

Tytuł artykułu

The quality of pork meat according to organic chromium contribution in porker feed mixtures

Warianty tytułu

PL
Jakosc miesa wieprzowego w zaleznosci od udzialu chromu organicznego w mieszankach paszowych dla tucznikow

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

06

Numer

2

Opis fizyczny

s.59-62,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza, Doktora Judyma 24, 71-466 Szczecin
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-e68eca29-cbe5-4f56-ab21-c841a53c5dd7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.