Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Advances in Agricultural Sciences
1999
|
06
|
2
|
Tytuł artykułu
The quality of pork meat according to organic chromium contribution in porker feed mixtures
Autorzy
Karamucki T.
,
Jacyno E.
,
Gardzielewska J.
,
Kortz J.
,
Jakubowska M.
,
Rybarczyk A.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
Warianty tytułu
PL
Jakosc miesa wieprzowego w zaleznosci od udzialu chromu organicznego w mieszankach paszowych dla tucznikow
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
barwa
mieszanki paszowe
sklad chemiczny
zywienie zwierzat
mieso wieprzowe
wyciek termiczny
pH
jakosc
chrom organiczny
tuczniki
Wydawca
-
Czasopismo
Advances in Agricultural Sciences
Rocznik
1999
Tom
06
Numer
2
Opis fizyczny
s.59-62,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Karamucki T.
Akademia Rolnicza, Doktora Judyma 24, 71-466 Szczecin
autor
Jacyno E.
autor
Gardzielewska J.
autor
Kortz J.
autor
Jakubowska M.
autor
Rybarczyk A.
autor
Natalczyk-Szymkowska W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e68eca29-cbe5-4f56-ab21-c841a53c5dd7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.