Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1994
|
03
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of some minor compounds on the kinetics of oxidation of double improved rapeseed oil
Autorzy
Drozdowski B
,
Nowak-Polomska G.
,
Datta I.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
fosfolipidy
utlenianie
rzepak
zywnosc
nasiona
oleje roslinne
stabilnosc
kinetyka chemiczna
olej rzepakowy
feofityny
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
1
Opis fizyczny
s.63-72,tab,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Drozdowski B
Technical University of Gdansk,Gdansk
autor
Nowak-Polomska G.
autor
Datta I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-e1d91dac-a381-409f-9a14-b894b80cee44
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.