Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
1993
|
20
|
Tytuł artykułu
Changes in contents of selected components in soybean and bean seeds during germination
Autorzy
Maciejewska E.
,
Smaczynski R.
,
Swiderski F.
Warianty tytułu
PL
Zmiany zawartosci wybranych skladnikow w nasionach soi i fasoli podczas procesu kielkowania
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
blonnik pokarmowy
soja
sklad chemiczny
bialko
kielkowanie
fasola
zywnosc
nasiona
rosliny straczkowe
cukry
sucha masa
skladniki odzywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Warsaw Agricultural University. Food Technology and Nutrition
Rocznik
1993
Numer
20
Opis fizyczny
s.51-56,wykr.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Maciejewska E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Smaczynski R.
autor
Swiderski F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ddfccca3-5909-468a-b0bb-ca4ba6688fc9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.