Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso
2008
|
03-04
|
Tytuł artykułu
Zmniejszenie zawartosci soli w wyrobach miesnych
Autorzy
Duda Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
przetwory miesne
funkcje teksturotworcze
wlasciwosci funkcjonalne
przetworstwo miesa
funkcje smakotworcze
sol
zawartosc soli
ograniczanie zawartosci soli
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2008
Numer
03-04
Opis fizyczny
s.13-15
Twórcy
autor
Duda Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d884114d-0ca1-4459-a0d6-e672eb268c99
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.