PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 45 | 2 |

Tytuł artykułu

Wplyw ilosci dodatku maki z amaranthusa [Amaranthus cruentus] na wybrane wyrozniki jakosci kielbas drobno rozdrobnionych

Warianty tytułu

EN
Effect of amaranth flour addition on quality characteristic of finely comminuted sausages

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

2

Opis fizyczny

s.79-86,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Wydzial Technologii Zywnosci, Zaklad Technologii Miesa, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-d71ae0e4-3244-416f-b75e-6899211e34a5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.