Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw ilosci dodatku maki z amaranthusa [Amaranthus cruentus] na wybrane wyrozniki jakosci kielbas drobno rozdrobnionych
Autorzy
Slowinski M.
,
Gatarz J.
Warianty tytułu
EN
Effect of amaranth flour addition on quality characteristic of finely comminuted sausages
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
wedliny
kielbasy drobnorozdrobnione
dodatki do zywnosci
szarlat
maka z szarlatu
farsze miesne
udzial procentowy
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
2
Opis fizyczny
s.79-86,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Slowinski M.
Wydzial Technologii Zywnosci, Zaklad Technologii Miesa, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
Gatarz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d71ae0e4-3244-416f-b75e-6899211e34a5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.