Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1992
|
01
|
4
|
Tytuł artykułu
Comparison of properties of amylophosphoric acids and di-starch phosphate salts
Autorzy
Fortuna T.
,
Gibinski M.
,
Palasinski M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
weglowodany
sole
kleikowanie skrobi
wlasciwosci fizykochemiczne
kwas amylofosforowy
skrobia
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1992
Tom
01
Numer
4
Opis fizyczny
s.115-120,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Fortuna T.
Akademia Rolnicza,Krakow
autor
Gibinski M.
autor
Palasinski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d67ba055-1452-4618-b7ad-5343863bb35e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.