Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
2004
|
112
|
10
|
Tytuł artykułu
Wplyw procesu ekstrakcji na jakosc sokow cukrowniczych
Autorzy
Ziarno M.
,
Walerianczyk E.
Warianty tytułu
EN
The influence of the extraction process on the quality of sugar beet juices
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
wartosc technologiczna
krajanka buraczana
aparaty korytowe
sok buraczany
przemysl cukrowniczy
czas ekstrakcji
ekstrakcja
zwiazki amidowe
procesy produkcyjne
sole wapniowe
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
2004
Tom
112
Numer
10
Opis fizyczny
s.280-284,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ziarno M.
Instytut Przemyslu Cukrowniczego, Warszawa
autor
Walerianczyk E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d66abb64-1fd2-465e-9fb1-53165679f7ad
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.