Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series: Biotechnology
2005
|
08
|
4
|
Tytuł artykułu
Fungal phytases in wholemeal breadmaking III: Nutritional effects of different phytases in rye breads
Autorzy
Zyla K.
,
Mika M.
,
Gambus H.
,
Nowotny A.
,
Szymczyk B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
fungal phytase
wholemeal breadmaking
nutritional effect
phytase
rye bread
bread
rye flour
metabolic balance
phytase A
phytase B
3-phytase A
6-phytase A
phytic acid
rat
calcium metabolism
serum cholesterol
LDL cholesterol
man
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series: Biotechnology
Rocznik
2005
Tom
08
Numer
4
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume08/issue4/art-76.html
Twórcy
autor
Zyla K.
University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Mika M.
autor
Gambus H.
autor
Nowotny A.
autor
Szymczyk B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d59d2e69-36d7-4420-86e1-2896e97061de
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.