Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
2000
|
213
|
Tytuł artykułu
Przydatnosc odmian ziemniaka do przetworstwa w zaleznosci od czasu przechowywania. Cz.II. Wplyw czasu przechowywania ziemniakow na jakosc otrzymanych frytek
Autorzy
Mozolewski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
frytki ziemniaczane
czas przechowywania
przechowywanie
przydatnosc technologiczna
ziemniaki
przemysl ziemniaczany
Radzikow konferencja
zawartosc cukrow redukujacych
konferencje
zawartosc skrobi
chipsy
jakosc
EN
potato chips
storage time
storage
technological suitability
potato
potato industry
Radzikow conference
reducing sugar content
conference
starch content
chips
quality
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Instytutu Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Rocznik
2000
Numer
213
Opis fizyczny
s.269-274,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mozolewski W.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, Olsztyn-Kortowo
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d4662c67-8812-4f40-8e9e-42a539d32ba5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.