PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 45 | 1 |
Tytuł artykułu

Wplyw skladu solanki peklujacej oraz wysokich cisnien na jakosc gotowanych szynek wieprzowych

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
The influence of curing brine formula and high pressure on quality of cooked pork hams
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Wydawca
-
Rocznik
Tom
45
Numer
1
Opis fizyczny
s.123-131,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d0cca546-9ab1-46bf-8758-965b19f9db2f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.