Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw skladu solanki peklujacej oraz wysokich cisnien na jakosc gotowanych szynek wieprzowych
Autorzy
Pietrzak D.
,
Mroczek J.
,
Sadlo K.
Warianty tytułu
EN
The influence of curing brine formula and high pressure on quality of cooked pork hams
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
ocena jakosci
wielofosforany
solanka peklujaca
szynki gotowane
wysokie cisnienia
jakosc
szynki wieprzowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
1
Opis fizyczny
s.123-131,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pietrzak D.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
Mroczek J.
autor
Sadlo K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-d0cca546-9ab1-46bf-8758-965b19f9db2f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.