PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 04 |

Tytuł artykułu

Sensory characteristic and product palatability of soft fat spreads differing in fat level

Warianty tytułu

PL
Charakterystyka jakosci sensorycznej i pozadalnosci konsumenckiej produktow o roznej zawartosci tluszczu przeznaczonych do smarowania pieczywa

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

04

Opis fizyczny

p.199-208,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-c05d2fe0-fb8d-4735-be68-928ca757e504
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.