Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
2007
|
04
|
Tytuł artykułu
Sensory characteristic and product palatability of soft fat spreads differing in fat level
Autorzy
Kostyra E.
,
Wasiak-Zys G.
,
Waszkiewicz-Robak B.
Warianty tytułu
PL
Charakterystyka jakosci sensorycznej i pozadalnosci konsumenckiej produktow o roznej zawartosci tluszczu przeznaczonych do smarowania pieczywa
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
sensory profile
sensory characteristics
product palatability
fat spread
fat level
high-fat spread
reduced-fat spread
fat flavour
butter flavour
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences. Supplement
Rocznik
2007
Tom
04
Opis fizyczny
p.199-208,fig.,ref.
Twórcy
autor
Kostyra E.
Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Wasiak-Zys G.
autor
Waszkiewicz-Robak B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-c05d2fe0-fb8d-4735-be68-928ca757e504
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.