PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 45 | 2 |

Tytuł artykułu

Wplyw dodatku orzecha wloskiego na jakosc modelowej homogenizowanej kielbasy z miesa kurczat

Warianty tytułu

EN
Effect of addition of walnut on the quality of model homogenized sausage from chicken meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

45

Numer

2

Opis fizyczny

s.87-94,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Zywnosci, Zaklad Technologii Miesa, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-bc123219-3c47-4cef-9a3d-80bfbb015346
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.