Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2007
|
45
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku orzecha wloskiego na jakosc modelowej homogenizowanej kielbasy z miesa kurczat
Autorzy
Cegielka A.
,
Kwapisz I.
Warianty tytułu
EN
Effect of addition of walnut on the quality of model homogenized sausage from chicken meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo miesa
wedliny
kielbasy drobiowe
mieso drobiowe
kielbasy homogenizowane
farsze miesne
dodatki do zywnosci
orzechy wloskie
jakosc
przetwory miesne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
2
Opis fizyczny
s.87-94,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cegielka A.
Katedra Technologii Zywnosci, Zaklad Technologii Miesa, Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
Kwapisz I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bc123219-3c47-4cef-9a3d-80bfbb015346
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.