PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 42 | 1 |

Tytuł artykułu

Peroksydacja lipidow w oleju sojowym i kukurydzianym, poddanych obrobce termicznej i po smazeniu w nich bialka

Warianty tytułu

EN
The influence of heating and frying egg white on lipid peroxidation in soybean and corn oils

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

1

Opis fizyczny

s.52-58,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra i Zaklad Zywnosci i Zywienia, Wydzial Farmaceutyczny, Slaski Uniwersytet Medyczny w Katowicach, ul.Jednosci 8, 41-200 Sosnowiec
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-bbb73a73-17eb-47e1-b7fb-114f3acdb820
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.