Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series: Biotechnology
2005
|
08
|
1
|
Tytuł artykułu
Growth and sporulation of Penicillium roqueforti strains in the presence of yeasts selected as co-starters for cheese production
Autorzy
Juszczyk P.
,
Wojtatowicz M.
,
Zarowska B.
,
Chrzanowska J.
,
Malicki A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
Penicillium roqueforti
yeast
yeast starter culture
cheese production
mould cheese
soft cheese
cheese ripening process
interaction
growth
sporulation
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series: Biotechnology
Rocznik
2005
Tom
08
Numer
1
Opis fizyczny
http://www.ejpau.media.pl/volume08/issue1/art-10.html
Twórcy
autor
Juszczyk P.
Agricultural University of Wroclaw, C.K. Norwida 25, 50-375 Wroclaw, Poland
autor
Wojtatowicz M.
autor
Zarowska B.
autor
Chrzanowska J.
autor
Malicki A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bb52c80b-49df-4860-a220-41af6e464e7b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.