Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2006
|
04
|
Tytuł artykułu
Czynniki technologiczne determinujace i roznicujace cechy serow dojrzewajacych
Autorzy
Smietana Z.
,
Bohdziewicz K.
,
Derengiewicz W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
stopien dojrzalosci
postep techniczno-technologiczny
ksztalt
mleczarstwo
czas dojrzewania
opakowania
jakosc
wielkosc
serowarstwo
surowce mleczarskie
wlasciwosci reologiczne
sery
warunki dojrzewania serow
fermentacja mlekowa
sery dojrzewajace
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2006
Numer
04
Opis fizyczny
s.4-8,rys.,tab.,fot.
Twórcy
autor
Smietana Z.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Bohdziewicz K.
autor
Derengiewicz W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b7f394ec-20f4-4b7c-939d-20e06c72f574
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.