Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2001
|
36
|
07
|
Tytuł artykułu
Stabilnosc barwy miesa o niskim stopniu przetworzenia
Autorzy
Krala L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
barwa
stabilnosc barwy
mieso wolowe
mieso wieprzowe
warunki przechowywania
mieso mielone
chlodzenie
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2001
Tom
36
Numer
07
Opis fizyczny
s.36-43,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Krala L.
Politechnika Lodzka, 90-924 Lodz, ul.ks.I.Skorupki 6-8
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b73a3fbc-26f1-4450-b371-e1af6608901c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.