PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1998 | 05 | 4 |

Tytuł artykułu

Correlation between the physical property, eating quality and the molecular structure of rice-starchy systems

Warianty tytułu

PL
Korelacja miedzy wlasciwosciami fizycznymi, smakowitoscia i struktura czasteczkowa skrobi ryzowej

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Numer

4

Opis fizyczny

s.72-86,tab.,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Academia Sinica, Taipei 115, Taiwan
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-b688ecca-8d5a-447d-a020-78acddeaa20c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.