Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
1998
|
05
|
4
|
Tytuł artykułu
Correlation between the physical property, eating quality and the molecular structure of rice-starchy systems
Autorzy
Lii C Y
,
Lai V.M.F.
,
Lu S.
,
Tsai M.L.
Warianty tytułu
PL
Korelacja miedzy wlasciwosciami fizycznymi, smakowitoscia i struktura czasteczkowa skrobi ryzowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
consistency
rheological measurement
conference
starch gelation
physical property
rice
sensory evaluation
rice starch
starch
Krakow conference
tastiness
particle structure
PL
konsystencja
pomiary reologiczne
konferencje
kleikowanie skrobi
wlasciwosci fizyczne
ryz
ocena sensoryczna
skrobia ryzowa
skrobia
Krakow konferencja
smakowitosc
struktura czasteczek
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1998
Tom
05
Numer
4
Opis fizyczny
s.72-86,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Lii C Y
Academia Sinica, Taipei 115, Taiwan
autor
Lai V.M.F.
autor
Lu S.
autor
Tsai M.L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b688ecca-8d5a-447d-a020-78acddeaa20c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.