Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Zwyczaje obrobki kulinarnej w warunkach domowych
Autorzy
Korzeniowska-Ginter R.
Warianty tytułu
EN
The customs of culinary preparation in the home conditions
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
gospodarstwa domowe
przyrzadzanie posilkow
higiena zywnosci
obrobka kulinarna
nawyki zywieniowe
badania ankietowe
EN
human nutrition
household
food hygiene
culinary treatment
nutritional habit
questionnaire method
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.739-742,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Korzeniowska-Ginter R.
Akademia Morska w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-252 Gdynia
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b6089a5f-db8d-4186-b925-229fdb8345b2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.