PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 53 | 5 |

Tytuł artykułu

Modyfikacje genetyczne surowcow jako narzedzie ksztaltowania jakosci zywnosci

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Genetic modification of the raw materials as a tool for improving food quality

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

53

Numer

5

Opis fizyczny

s.9-20,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza im.Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznan

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-a2c5caf9-ab65-4cf6-bae4-efe307c07b4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.