Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
2006
|
53
|
5
|
Tytuł artykułu
Modyfikacje genetyczne surowcow jako narzedzie ksztaltowania jakosci zywnosci
Autorzy
Grajek W.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Genetic modification of the raw materials as a tool for improving food quality
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
badania naukowe
osiagniecia naukowe
inzynieria genetyczna
rosliny transgeniczne
zywnosc transgeniczna
biotechnologia
jakosc
wzbogacanie zywnosci
organizmy zmodyfikowane genetycznie
stan obecny
biotechnologia przemyslowa
produkcja zywnosci
surowce spozywcze
modyfikacja genetyczna
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
2006
Tom
53
Numer
5
Opis fizyczny
s.9-20,bibliogr.
Twórcy
autor
Grajek W.
Akademia Rolnicza im.Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu, ul.Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a2c5caf9-ab65-4cf6-bae4-efe307c07b4e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.