Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2008
|
52
|
11
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie pszenicy w roznych galeziach przemyslu spozywczego - wymagania technologiczne
Autorzy
Cacak-Pietrzak G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory zbozowe
mlynarstwo
piekarstwo
wodochlonnosc
wymagania technologiczne
jakosc
pszenica
gluten
ciastkarstwo
przemysl spozywczy
makarony
wykorzystanie
twardosc
semolina
zawartosc popiolu
przetworstwo zbozowe
szklistosc
surowce zbozowe
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2008
Tom
52
Numer
11
Opis fizyczny
s.11-13,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cacak-Pietrzak G.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a0a9373d-4af0-4467-b1d3-4611f2249b44
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.