Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1997
|
04
|
3
|
Tytuł artykułu
Funkcjonalne wlasciwosci i zywieniowe zastosowanie hydrolizatow bialkowych
Autorzy
Synowiecki J
,
Sikorska-Wisniewska G.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
emulgowanie
zelowanie
rozpuszczalnosc
wlasciwosci funkcjonalne
zywnosc
fizjologia czlowieka
zywnosc dietetyczna
hydrolizaty bialkowe
wartosc zywieniowa
gorzkosc
EN
emulsification
gelation
solubility
functional property
food
human physiology
dietetic food
protein hydrolysate
nutritional value
bitterness
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
3
Opis fizyczny
s.20-27,bibliogr.
Twórcy
autor
Synowiecki J
Politechnika Gdanska, ul.G.Narutowicza 11-12, 80-952 Gdansk
autor
Sikorska-Wisniewska G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9ddfc8e5-4b48-468c-86ff-d13187024611
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.