Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2003
|
1
|
Tytuł artykułu
Bezpieczenstwo produktow wedzonych
Autorzy
Feldheim W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosciowe
dobra praktyka produkcyjna
wedzenie
przemysl miesny
przedluzanie trwalosci
jakosc
przetwory miesne wedzone
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2003
Numer
1
Opis fizyczny
s.45-46,fot.
Twórcy
autor
Feldheim W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-9a104d50-21c7-44b5-a7c2-b0888df4f3be
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.