PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 47 | 1 |

Tytuł artykułu

Oczekiwanie kurczat na uboj a jakosc technologiczna miesni piersiowych

Warianty tytułu

EN
Influence of lairage time on technological properties of broiler chicken breast meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

47

Numer

1

Opis fizyczny

s.91-96,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-942be2b3-7cf7-46a6-98a7-5925450b54fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.