Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2009
|
47
|
1
|
Tytuł artykułu
Oczekiwanie kurczat na uboj a jakosc technologiczna miesni piersiowych
Autorzy
Jarosiewicz K.
,
Slowinski M.
,
Ksiazek J.
Warianty tytułu
EN
Influence of lairage time on technological properties of broiler chicken breast meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2009
Tom
47
Numer
1
Opis fizyczny
s.91-96,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jarosiewicz K.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
Slowinski M.
autor
Ksiazek J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-942be2b3-7cf7-46a6-98a7-5925450b54fd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.