PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 30 | 3-4 |
Tytuł artykułu

Czy CLA chroni tluszcz w ukladach in vitro?

Autorzy
Warianty tytułu
EN
Does CLA protect fat in vitro?
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
W pracy przeprowadzono analizę wpływu stężenia preparatu sprzężonych dienów kwasu linolowego (CLA) na stabilność oksydacyjną emulsji kwasu linolowego. Uzyskane wyniki nie potwierdzają potencjalnych właściwości przeciwutleniających CLA w zakresie badanych stężeń 0,1; 0,5; 1 oraz 10%.
EN
Analyze of linked linoleic acids diene (CLA) concentration influence on linoleic acid emulsion oxidation stability was done. Obtained results do not confirm CLA's potential antioxidative properties m range of examined concentration 0,1; 0,5; 1 and 10 %.
Wydawca
-
Rocznik
Tom
30
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.1050-1054,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8e8c422d-1189-43ba-9c63-ced3030e7b62
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.