PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2003 | 30 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Czy CLA chroni tluszcz w ukladach in vitro?

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Does CLA protect fat in vitro?

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
W pracy przeprowadzono analizę wpływu stężenia preparatu sprzężonych dienów kwasu linolowego (CLA) na stabilność oksydacyjną emulsji kwasu linolowego. Uzyskane wyniki nie potwierdzają potencjalnych właściwości przeciwutleniających CLA w zakresie badanych stężeń 0,1; 0,5; 1 oraz 10%.
EN
Analyze of linked linoleic acids diene (CLA) concentration influence on linoleic acid emulsion oxidation stability was done. Obtained results do not confirm CLA's potential antioxidative properties m range of examined concentration 0,1; 0,5; 1 and 10 %.

Wydawca

-

Rocznik

Tom

30

Numer

3-4

Opis fizyczny

s.1050-1054,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza, Poznan
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-8e8c422d-1189-43ba-9c63-ced3030e7b62
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.