PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2008 | 46 | 3 |

Tytuł artykułu

Wplyw tuczu jagniat paszami suchymi lub z udzialem zielonek na uzysk elementow kulinarnych oraz podstawowy sklad chemiczny i cechy sensoryczne miesa

Warianty tytułu

EN
Effect of fattening lambs with dry or forage feeds on the yield of culinary elements, basic chemical composition and sensory traits of meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

46

Numer

3

Opis fizyczny

s.59-71,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Glogowska 239, 60-111 Poznan
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-8aea3075-3533-4d0e-a32e-3fd5ce70525d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.