Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2008
|
46
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw tuczu jagniat paszami suchymi lub z udzialem zielonek na uzysk elementow kulinarnych oraz podstawowy sklad chemiczny i cechy sensoryczne miesa
Autorzy
Strzelecki J.
,
Borys B.
,
Grzeskowiak E.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Lisiak D.
Warianty tytułu
EN
Effect of fattening lambs with dry or forage feeds on the yield of culinary elements, basic chemical composition and sensory traits of meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2008
Tom
46
Numer
3
Opis fizyczny
s.59-71,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Strzelecki J.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Glogowska 239, 60-111 Poznan
autor
Borys B.
autor
Grzeskowiak E.
autor
Borys A.
autor
Borzuta K.
autor
Lisiak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-8aea3075-3533-4d0e-a32e-3fd5ce70525d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.