Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
2000
|
27
|
Tytuł artykułu
Badania in vitro nad wpływem frakcji włókna pokarmowego na poziom azotynu sodu
Autorzy
Wawrzyniak A
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Szklarska Poreba konferencja
konferencje
azotyn sodu
zatrucia pokarmowe
wlokno pokarmowe
toksycznosc
azotyny
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Żywienie Człowieka i Metabolizm. Suplement
Rocznik
2000
Tom
27
Opis fizyczny
s.401-405,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wawrzyniak A
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
1. Kłyszejko-Stefanowicz L.: Ćwiczenia z biochemii. PWN, Warszawa-Poznań, 1980, 562.
2. Moller M. E., Dahl R., Bockman O. C.: A possible role of the dietary fibre product, wheat bran, as a nitrite scavenger. Fd. Chem. Toxic., 1988, 26, 841-845.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-62b685fd-6f03-40e9-8338-662e8a4ad81e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.