PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 27 |

Tytuł artykułu

Badania in vitro nad wpływem frakcji włókna pokarmowego na poziom azotynu sodu

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Opis fizyczny

s.401-405,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa

Bibliografia

  • 1. Kłyszejko-Stefanowicz L.: Ćwiczenia z biochemii. PWN, Warszawa-Poznań, 1980, 562.
  • 2. Moller M. E., Dahl R., Bockman O. C.: A possible role of the dietary fibre product, wheat bran, as a nitrite scavenger. Fd. Chem. Toxic., 1988, 26, 841-845.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-62b685fd-6f03-40e9-8338-662e8a4ad81e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.