Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1992
|
46
|
1
|
Tytuł artykułu
Optymalizacja procesu rozmnazania kurczat metoda solankowa
Autorzy
Ignaczak R.
,
Osinska E.
,
Zalewski S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
analiza zywnosci
rozmnazanie
ocena jakosci
zywnosc
analiza sensoryczna
badania organoleptyczne
mieso drobiowe
mieso
gastronomia
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1992
Tom
46
Numer
1
Opis fizyczny
s.10-11,wykr,tab.
Twórcy
autor
Ignaczak R.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego,Warszawa
autor
Osinska E.
autor
Zalewski S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5f7f900e-a18f-4896-bf0d-d37cf1269239
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.