PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 42-43 |

Tytuł artykułu

Wplyw dodatku transglutaminazy na jakosc modelowej kielbasy homogenizowanej wytworzonej z udzialem miesa drobiowego oddzielonego mechanicznie

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The effect of transglutaminase on quality of model comminuted sausage produced with addition of mechanically deboned poultry meat

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Opis fizyczny

s.209-217,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-5e9c08c0-a820-42c0-9146-5406d1de3386
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.