Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2005
|
42-43
|
Tytuł artykułu
Wplyw dodatku transglutaminazy na jakosc modelowej kielbasy homogenizowanej wytworzonej z udzialem miesa drobiowego oddzielonego mechanicznie
Autorzy
Cegielka A.
,
Flis A.
Warianty tytułu
EN
The effect of transglutaminase on quality of model comminuted sausage produced with addition of mechanically deboned poultry meat
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso odkostnione mechanicznie
farsze miesne
kielbasy parzone
dodatki do zywnosci
transglutaminazy
enzymy
przetworstwo miesa
wlasciwosci technologiczne
kielbasy homogenizowane
mieso drobiowe
technologia produkcji
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2005
Tom
42-43
Opis fizyczny
s.209-217,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cegielka A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 159c, 02-787 Warszawa
autor
Flis A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5e9c08c0-a820-42c0-9146-5406d1de3386
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.