PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1992 | 61 | 2 |
Tytuł artykułu

Influence of sugars on the reddening of triturated florets of dyer's saffron flowers

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Wplyw cukrow na czerwienienie sproszkowanych kwiatow szafranu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
61
Numer
2
Opis fizyczny
s.197-202,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • School of Engineering, Hokkaido Tokai University, Sapporo 005, Japan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-59cedb8b-3b8f-41a8-9e08-4ad47e91f002
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.